پروژه طراحی سردخانه عمومی شهر طبس
۱۹ صفحه word | قابل اجرا در آفیس ۲۰۱۰ و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از فایل مقدمه قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین ۰۰۰/۴۵ نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد). سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت ۱۵ روزه در نظر گرفته ایم). در اوایل مهر ماه نگهداری می شود از اول مهر ماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار عرضه می گردد. محصولات در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه می شود و تا آخر مرداد نگهداری می شود. سیب زمستانی در اخر آزذرماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه می شود و تا اول فروردین نگهداری می شود و تا آخر همان ماه …
برخی از فایل های مرتبط:
- دانلودکارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس ۱۸ ص
- طرح کارآفرینی درباره طراحی سردخانه عمومی شهر طبس
- طراحی سردخانه ۳۰۰۰ تنی
- محاسبات و طراحی سیستم سردخانه ۳۵۰۰۰ نفری
- جزوه طراحی سیستم های تبرید و سردخانه _استاد فهیمی راد(دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری)
- فایل اتوکد طراحی پلازا (میدان عمومی شهری) همراه با جزئیات طراحی و اجرایی
- پروژه طراحی اجزا۲- طراحی گیربکس جرثقیل ستونی
- دانلود پروژه طراحی گیربکس سه سرعته و نوشتن برنامه ای جامع جهت انجام مراحل متنوع طراحی
- پروژه طراحی فنی-طراحی صفرتاصد اجرایی بانک
- پلان معماری طراحی پارکینگ طبقاتی پروژه ماتیامال تهران در ۶ طبقه ( پروژه اجرایی )