طرح توجیهی تولید نان فانتزی و بررسی تکنولوژی نان فانتزی
پایین بودن کیفیت ماده اولیه، دقت نکردن در فرمولاسیون آرد و خمیر ترش، استفاده از جوششیرین، کم تجربگی کارگران نانوایی و اهمیت ندادن به بحث آموزش، عدم رعایت شرایط صحیح پخت (رعایت نکردن زمان لازم برای ور آمدن خمیر، عدم رعایت حرارت مطلوب، عدم یکنواختی خمیر در نانهای مسطح که به طور معمول وسط آن سوخته و گوشههای آن خمیر باقی میماند) و نازک و مسطح بودن نانهای سنتی ایران دارای ضایعات بالایی است همچنین علت دیگری که ضایعات نان را در حال حاضر افزایش میدهد، عدم رعایت شرایط نگهداری مناسب نان بوده که در این زمینه ضروری است آموزش بیشتری به مردم داده شود . به نظر میرسد تنها راه حل مشکل، استفاده از نانهای صنعتی در کنار نانهای سنتی است زیرا در شیوه صنعتی طبخ نان، پارامترهایی نظیر موارد بهداشتی، شیوه فرمدهی، وزن مناسب، میزان رطوبت، دمای مناسب، روش بستهبندی(تاریخ تولید، تاریخ انقضا، ترکیبات، پروانههای ساخت و بهرهبرداری و …) قابل کنترل است و نتیجه آن نانی قابل خوردن، بهداشتی و طبخ شده بر اساس اصول و موازی …
برخی از فایل های مرتبط:
- طرح توجیهی درباره تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)
- طرح توجیهی بررسی تولید کاشی کف
- طرح توجیهی بررسی احداث گلخانه فلزی پیچ و مهره ای تولید صیفی جات
- پاورپوینت طرح توجیهی بررسی تولید لوله پی وی سی و کیسه نایلونی و شیلنگ آب
- تولید نون فانتزی
- دانلود ۶۰۰ نقاشی فانتزی | عکس تابلو نقاشی های فانتزی زیبا و جدید (عروسکی، کارتونی بامزه و دخترانه و پسرانه)
- پاورپوینت تکنولوژی تولید کیک
- طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه -طرح توجیهی کیک و کلوچه ویرایش سال ۹۶
- پاورپوینت تکنولوژی تولید مالت از جو
- پاورپوینت تکنولوژی تولید ماءالشعیر