لاین 25 | دایرکتوری جامع فایل درسی و آموزشی

با 227245 عنوان فایل

برای یافتن فایل مورد نظر، کلمه یا عنوان کلیدی خود را وارد نمایید.
[adrotate group="6"]
  • برای استفاده بهتر از امکانات سایت، وی پی ان و پروکسی خود را خاموش نمایید. 
  • به دلیل بالا بودن حجم فایل های ایندکس شده، هنگام جستجو صبور باشید و در صورت بروز بهم ریختگی در صفحه آن را رفرش کنید. ( Ctrl+F5 )
  • لاین 25 یک سایت ارجاعی است؛ از این رو مسئولیت فایل های معرفی شده با فروشندگان آن است.

دانلود مقاله سرکه

دانلود مقاله سرکه


            لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :17   بخشی از متن مقاله نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره سرکه امروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار گيرد … سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند . تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد . استفاده از سرکه در پخت و پز :برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوا …

((توجه: شما برای دریافت این فایل از "لاین 25" خارج و وارد سایت فروشنده می شوید؛ از این رو "لاین 25" مسئولیتی در قبال کم و کیف فرایند خرید و دانلود آن نخواهد داشت. در صورت بروز اشکال در خرید و یا دانلود لزوماً باید با پشتیبان سایت فروشنده در تماس باشید.))

[adrotate group="8"]
[adrotate group="7"]