لاین 25 | دایرکتوری جامع فایل درسی و آموزشی

با 229552 عنوان فایل

برای یافتن فایل مورد نظر، کلمه یا عنوان کلیدی خود را وارد نمایید.
[adrotate group="6"]
  • برای استفاده بهتر از امکانات سایت، وی پی ان و پروکسی خود را خاموش نمایید. 
  • به دلیل بالا بودن حجم فایل های ایندکس شده، هنگام جستجو صبور باشید و در صورت بروز بهم ریختگی در صفحه آن را رفرش کنید. ( Ctrl+F5 )
  • لاین 25 یک سایت ارجاعی است؛ از این رو مسئولیت فایل های معرفی شده با فروشندگان آن است.

دانلود مقاله روش ها ی نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله روش ها ی نگهداری مواد غذایی


            لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :22   بخشی از متن مقاله تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذا هاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو …

((توجه: شما برای دریافت این فایل از "لاین 25" خارج و وارد سایت فروشنده می شوید؛ از این رو "لاین 25" مسئولیتی در قبال کم و کیف فرایند خرید و دانلود آن نخواهد داشت. در صورت بروز اشکال در خرید و یا دانلود لزوماً باید با پشتیبان سایت فروشنده در تماس باشید.))

[adrotate group="8"]
[adrotate group="7"]