دانلود مقاله روش ها ی نگهداری مواد غذایی
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :۲۲ بخشی از متن مقاله تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذا هاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو …
برخی از فایل های مرتبط:
- مقاله-مربوط-به-نگهداری-مواد-غذایی-
- دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی
- دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
- دانلود پاورپوینت در مورد اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
- دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
- پاورپوینت اماده; پروژه درس اصول نگهداری مواد غذایی – بررسی انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن
- دانلود پاورپوینت از گذشته تا آینده نگهداری مواد غذایی علوم پایه سوم
- پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی
- پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی
- پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی