دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :۳۴ بخشی از متن مقاله تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها: مقدمه انواع سبزی ۱-۲ پیاز و اقسام آن ۲-۲ موسیر و اقسام آن ۳-۲ نعنا ع و اقسام آن ۴-۲ تره و اقسام آن ۵-۲ تره تیزک و اقسام آن ۶-۲ جعفری و اقسام آن 7-2 ریحان و اقسام آن 8-2 گشنیز و اقسام آن 9-2 شنبلیه و اقسام آن ۳- روش تولید انواع سبز ی خشک ۴- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید پودر سیر و پیاز ۵- تولید برگه میوه جات ۱-۵ طبقه بندی میوه ها ۲-۵ زرد آلو و برگه آن ۳-۵ هلو و برگه آن ۶- روش تولید برگه میوه ۱-۶ اصول آماده سازی ۲-۶ جداسازی ۳-۶ جدا سازی قسمتهای زائد ۴-۶ لکه گیری ۵-۶ تجهیزات خرد کن ۶-۶ خشک کردن ۷-۶ گوگرد زنی ۸-۶ بسته بندی محصول ۷- آزمایشات و مواد و تجهیزات مقدمه مقدمه و تاریخچه نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم …
برخی از فایل های مرتبط:
- فرمول تولید محلول ضد عفونی میوه و سبزیجات
- فرمول تولید پودر ضد عفونی کننده میوه و سبزیجات
- طراحی بیوراکتور تولید گازمتان به کمک تخمیر مزوفیلیک بقایای میوه و سبزیجات و کاه غلات
- خواص میوه ها و سبزیجات
- ۳۴ راه درمان سردرد با میوه و سبزیجات
- کتاب دیجیتال میوه و سبزیجات
- پاورپوینت خواص میوه ها و سبزیجات
- پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات
- پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات
- پاورپوینت کنترل کیفیت میوه و سبزیجات