دانلود مقاله تعریف عیار پروتئین
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :۱۲ بخشی از متن مقاله تعریف عیار پروتئین: اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئینهای موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای ۲۵ میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست آید عیار پروتئین در شیرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئین را نشان میدهد. وسائل لازم برای آزمایش: یک بورت مدرج (تا ۰۱/۰ میلی لیتر). ۲بشر ۲۵۰تا ۴۰۰ میلی لیتری یک پیپت ۲۵ میلی لیتری. یک پیپت ۵/۰ میلی لیتری درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئینهای شیر ساخت ژربر استفاده نمود. این دستگاه شامل بورتیست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئینها را مستقیماً در ۲۵ میلی لیتر شیر نشان میدهد. معرف های لازم برای آزمایش: محلول سود(n143/0) عاری از محلول ال …
برخی از فایل های مرتبط:
- دانلود مقاله پروتئین
- دانلود مقاله فرایند تخلیص پروتئین در مقیاس صنعتی
- دانلود مقاله با موضوع سینتیک تجزیه دیازوآلکان از مولکولهای برچسبدار پروتئین فعال UVA
- دانلود مقاله با موضوع پروتئین های انتوموتوکسیک Beauveria bassiana Bals. (Vuil.) و آنها حدت
- دانلود مقاله با موضوع گامهایی برای افزایش فلورسانس پروتئین مبتنی بر مولکولهای کوچک برچسب ها
- دانلود مقاله تعریف جهانی شدن
- دانلود تحقیق تعریف عیار پروتئین
- دانلود مقاله isi با موضوع تعریف کارآفرینی
- دانلود تحقیق درمورد تعریف عیار پروتئین
- دانلود مقاله تعریف یادگیری و تحلیل مفاهیم آن