دانلود مقاله تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روش اندازهگیری آنها
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :۱۹ بخشی از متن مقاله استاندارد شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی میوهها و سبزیجات تهیه و تدوین شده در بیست و هفتمین جلسه ملی کشاورزی و مواد غذائی مورخ ۵۷/۶/۷ تصویب گردید . پس از تأیید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه ۱۳۴۹) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد . برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد . بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده نمود . در تهی …
برخی از فایل های مرتبط:
- تحقیق درباره نگهداری میوه ها و سبزیها
- پاورپوینت دستگاههای اندازه گیری عوامل فیزیکی محیط کار
- دانلود مقاله عوامل موثر بر تجمع نیترات در سبزیها
- دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
- پاورپوینت اندازه گیری و کمیت های فیزیکی
- ادبیات نظری و پیشینه تحقیق تعاریف و اندازه گیری نقد شوندگی
- پاورپوینت اندازهگیری درصد تشکیل میوه پسته رقم اکبری ۱۰ اسلاید
- نکات مهم در نمونه برداری از خاک، فاکتور های مهم در اندازه گیری در خاک، نکات مهم در اندازه گیری آب کشاورزی، فاکتورهای مهم در اندازه گیری در آب، خواص مهم کیفی آب آبیاری
- پاورپوینت حسگرهای اندازه گیری فشار و کاربرد آنها،
- بررسی ترانسفورماتورهای اندازه گیری معمولی و نوری و مقایسه آنها